Noticia

01-12-2023  VINE A LA NIT EN BLANC I DESCOBREIX LA TAULA DE NADAL 🌟

? VINE A LA NIT A BLANC I DESCOBREIX LA TAULA DE NADAL ?
?? Vos convidam a tots i totes a la Nit en blanc, que se celebrarà aquest divendres 1 de desembre. D'aquesta manera comença la campanya de Nadal impulsada per l'Associació de Comerciants i Professionals de Pego, la regidoria de Promoció Econòmica de l' Ajuntament de Pego i Creama Pego . Aquest divendres els comerços del poble tindrem un horari especial, allargant l'obertura durant la vesprada/nit.
La Nit en blanc engloba 3?? propostes:
? La presentació de la Taula de Nadal, que contindrà productes per valor de quasi 1.000 €. Està formada per aliments, elements decoratius i altres objectes aportats per empreses de l'Associació de Comerciants. La taula serà sortejada amb una rifa que els comerciants vindran durant el mes de desembre. El sorteig tindrà lloc després de la cavalcada dels Reis d'Orient, el 5 de gener.
? L'horari que s'allargarà fins a la nit.
? L'encesa de l'enllumenat nadalenc, a les cinc de la tarda.
La presentació de la taula es farà l'1 de desembre a partir de les 20 hores a la Casa de Cultura, on també es farà eixa mateixa nit l'acte de lliurament dels premis del Concurs d'Aparadors Nadalencs. A més, hi haurà música en directe, amb el duo Tàndem, i un vi d'honor per a totes les persones assistents.
Tornar